Két nagy név ellen

Kisebb dráma a szkóron: Magyarország a 3. forduló után 8., a negyedik forduló előtt 9. Sajátos, nem? Pedig mindössze annyi történt, hogy Indiának a kimaradásért járó 12 pontot előre beírták.

Magyarország – Olaszország 3.62 – 16.38 VP (22 – 48 IMP)

Az olasz nők is erősek, nemcsak a férfiak. Titkon reménykedtünk itthon, hogy talán a talján lányok még nem. Sajnos dehogynem… 5 kétszámjegyű partiból csak egy volt a lányainké. A kis IMP gyűjtögetésben mi voltunk jobbak, de ez kevés volt…

USA – Magyarország 14.85 – 5.15 VP (34 – 16 IMP)

Pedig de jól kezdődött: a nyílt termi magyar Nyugat teljesített egy gémmé kontrázott töredéket. A zárt teremben Dél 3 szant mondott, el is bukta – 50-ért. Még egy 3 IMP-s parti jött. de aztán vége lett. Kis apró IMP-kkel zavarták meg a lányainkat az amerikai amazonok, és félidőben már vezettek is. Aztán megint kezdődött a kis IMP-gyűjtés, de egy bellgém hiba reménytelen helyzetet teremntett. Hegedűs Laci óhaja, hogy legalább az utolsón írjanak 4 IMP-t, is csak félig jött be.

Így a 11. helyről várjuk a folytatást. A 8.-hoz képest 7,01 a hátrány. Nem kevés, de nem is reménytelen a helyzet. Igaz, holnap a 6. Ausztrália jön, majd a vezető Franciaország, köztük egy kis Becsuána. Szóval lesz miért izgulni!

A bejegyzés kategóriája: Egyéb
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.