oktatás

A Palatinus Bridzs Klub rendszeresen indít több héten át tartó (alkalmanként 2 óra) kezdő/középhaladó/haladó tanfolyamokat. A képzés keretében a jelentkezők sok játék mellett elsajátíthatják alapfokon a Standard licitrendszert, gyakorolhatják a felvevőjáték elemeit és betekintést nyerhetnek az ellenjáték rejtelmeibe is.

tanárok:

  • Honti László magyar szupernagymester, nemzetközi mester, többszörös magyar válogatott, a Magyar Bridzs Szövetség junior válogatottjának volt szövetségi kapitánya, okleveles bridzsedző
  • Mezei Katalin magyar nagymester, többszörös magyar női válogatott, a Magyar Bridzs Szövetség U20-as válogatottjának volt szövetségi kapitánya, okleveles bridzsedző
  • Varga István magyar nagymester, bridzsoktató

A tanfolyamok indításának időpontjáról, részletekről érdeklődni lehet: Hajdu Gabriellánál (+36 70)320-4458-as telefonszámon, vagy a Klub telefonszámán (+36 1)784-9095, illetve e-mail-ben a Klub e-mail címén: info@palatinusbridge.hu.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .