Regisztráció

A honlapot lehet olvasni regisztráció nélkül is.

Miért jelent előnyt a regisztráció?

A Palatinus Bridzs Klub folyamatosan bővülő szolgáltatásai között jónéhány olyan is szerepel majd, ami csak regisztráció után érhető el. Pl. interaktív bridzstechnika és licitoktató, partnerkereső, klubmesterpont lista, könyvtár

Hogyan lehet regisztrálni?

Annak érdekében, hogy honlapunk “tisztaságát” megóvhassuk a szemetelő robotoktól (kéretlen reklámok) a regisztráció több lépésben zajlik.

1. a regisztráció feliratra kattintva, a kötelezően kitöltendő mezőkben adatokat kell megadni (fantázianév, teljes név, emailcím, születési év, lakóhely (település) – ez a két utóbbi csak az azonosíthatósághoz kell – a mesterpont osztáshoz feltétlenül szükséges)

2. a megadott emailcímre kap a jelentkező egy emailt, hogy a regisztrációs kérelem megérkezett és kapott egy ideiglenes jelszót

3. Várni kell, hogy az adminisztrátor (nem gép, hanem a webmester, aki ellenőrzi a jelentkezőket, megint csak a szemetelők miatt)

4. Ismét kap a jelentkező egy emailt, hogy a regisztrációját elfogadták (ez néha több óra múlva  érkezik meg, mert nem ülök mindig a gép előtt)

5. Most már a választott fantázianévvel és a kapott ideiglenes jelszóval be lehet lépni a honlapra. FIGYELEM! a beléptető panel alján van egy ellenőrző számtani művelet, ezt fontos helyesen megoldani.

6. célszerű az első belépéskor valami könnyebben megjegyezhetőre cserélni a saját adatlapon a belépési jelszót. Kétszer kell begépelni, majd a lap alján FRISSÍTENI az adatlapot.

7. Regisztrál felhasználóként mindenki SZERZŐ státuszt kap, ami azt jelenti, hogy indíthat saját blogbejegyzést, amit azután frissíthet, bővíthet.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.