Nehéz nap

A csapat helyzete egyáltalán nem könnyű. Ma az 5. ausztrálok és a vezető franciák ellen kellene legalább 10 VP-t, Botswana ellen meg 20-at szerezni a remények ébren tartásához.

Ausztrália – Magyarország 18.17 – 1.83 VP (41 – 3 IMP)

Ennél azért jobbat reméltünk 🙁 Tulajdonképpen 3 swing okozta a súlyos vereséget: egy kontrázott minor gém helyett a zárt teremben a magyar Dél 3 szant bukott; a nyílt teremben Nyugat szlemmet bukott, míg a zárt teremben az ausztrál Dél 12-t ütött gémben; az ausztrálok 3 szant két szűrrel teljesítettek, a zárt teremben hagyták a 3 pikket játszani, ami bukott ugyan, de ez kevés volt. A 3 parti összesen 35 IMP… A mi írásaink 1 – 1 IMP volt.

Botswana – Mayarország 0 – 20 VP (5 – 64 IMP

Amit vártunk… Az ellenfél egyszer írt csak. Megint megnyílt az esély a 8 közé jutáshoz.

Magyarország – Franciaország 11.58 – 8.42 VP (33 – 28 IMP)

Olaszország átvette a vezetést, így arra kellett számítanunk, hogy a francia hölgyek beerősítenek. De, hogy stílusos legyek, a francia skalp helyett a frígiai sapka a miénk!
Félidőben “csak” 1 IMP-vel vezettünk, mert rögtön egy swing-gel kezdtünk, amit a 6. partiban visszaadtunk. Ezután kisebb íírások mellett egy 6 IMP-s kontra, meg swing-váltás, amiben mi írtuk a nagyobbat.

A kitűzött minimumot elérték a lányok. Már csak egy mérkőzés maradt (az utolsó fordulóban kimaradók lesznek) Taipei ellen, a 10. helyről nem elérhetetlen a nyolcas döntő.

A bejegyzés kategóriája: Egyéb
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.